Soita +358 (0)44-3338 152

Tervetuloa talvikalastuksen erikoiskauppaan!

Nutria vihreä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Nutria vihreä pala tarkoittaa parhaasta kohtaa leikattua suikaletta jossa on pisimmät tuulikarvat.( 22-28cm leveydeltä). Naama tarkoittaa korvien etupuolta jossa on runsaasti lyhempiä tuulikarvoja ( noin 2 kämmenen kokoinen 25x15cm) Takalisto on noin kämmenen kokoinen pala jossa on runsaasti lyhempää tuulikarvaa. Pohjavilla on erinomaista dupattavaa lähes kaikkiin perhoihin.
Palan on iso ja leikattu poikittaiin koko nahan leveydeltä, puolikas on leikattu keskeltä harjaa joten siinä tulee sekä pitkää että lyhyttä tuulikarvaa mukana. Nahkojen koko vaihtelee jonkin verran, joten pala voi olla suurempikin. Nämä ovat luonnonväriin värjätyt joten tuulikarvojen kärjet ovat värjäytyneet ja karvat muuten tumman ruskeita /mustia. Osa nahoista on kutistunut toisia enemmän mutta karvojen määrä on aika vakio.

Saatavuus: Varastossa, valmiina toimitukseen

Tuotteen nimi Hinta Kpl
Nutria vihreä pala 50x250mm
8,90 €
Nutria vihreä 1/2 pala 50x125mm
4,90 €
Nutria vihreä naama 15x22cm
8,90 €
Nutria naama vihreä puolikas 1/2 osa
4,90 €
Nutria vihreä takalisto 10x20cm
8,90 €

Toimituskulut 1,50 - 1,90 /tilaus

Tilaus postiin samana päivänä

2 - 5% bonusetu asiakkaille

Tuoteseloste

Yksityiskohdat

Nutria, rämemajava on erittäin hyvä perhojen sidontaan ja tasapainojen pyrstöksi. Rämemajavan pala on iso 50x250mm ja keskellä ovat pisimmät tuulikarvat ja sivuilla lyhemmät. Vesieläinten kuten nutrian ja piisamin tuulikarva on litteää ja siksi erityisen elävää ja kestävää. Myöskin tasapainossa litteä karva tekee viuhkan peruuttaessa ja se kääntää tasapainon, niin että matka jatkuu eteenpäin. Aikoinani kalastin lohta pääasiassa rämemajava perhoilla joista lienee tunnetuin on Valkoinen Rämemajava ( Juha Pusa Oivalliset Ottiperhot s 129) Nutria kannattaa leikata saksilla pienissä nipuissa, alkaen ylhäältä. Tällöin et leikkaa vahingossa poikki tuulikarvoja myös käyttämättömästä osasta nahkaa. Naama ja takalisto sopivat parhaiten pieniin perhoihin ja tasapainojen pyrstöiksi.

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja Ei

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Olet arvostelemassa tuotetta: Nutria vihreä

Tuotteeseen liittyvät sanat

Tuotteeseen liittyvät sanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi sanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.