Soita +358 (0)44-3338 152

Tervetuloa talvikalastuksen erikoiskauppaan!

Ursuit MPS kuivapuku S-XXL + lisät

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Ursuit MPS on ehkä paras valinta kalastukseen , retkiluisteluun ja moneen muuhunkin vesillä tapahtuvaan aktiviteettiin , etenkin kylmän veden aikaan.Ursuitin tuotteet eivät kerrytä bonusta, toki voit käyttää jo kerättyä bonusrahaasi. Kivijalkaliikkeestä saat postikulujen verran alennusta ( 10€) ja samalla voit sovittaa pukua.
Käy katsomassa ursuit.com sivuilta kokotaulukko ja suosittelemme rajatapauksissa ottamaan isomman koon.
Allekin pitää mahtua lämmikettä ja saumat eivät veny. Meillä on pitkä kokemus kahluuvarusteista ja samat periaatteet
toimivat myös kuivapukujen kanssa. Yleisin vika on että ostetaan liian pieni puku jolloin saumat rasittuvat ja jopa repeävät. Voi myös soittaa meille kokoasiassa # S Ja XXL koot ovat tilaus tuotteita, tlaita tilaukseen kommentti kumpaa kokoa haluat. Otamme yhteyttä jos kokoa ei ole ilmoitettu.

Pukujen mukana toimitamme suomalaisen ohjekirjan, Ursuit pipon, vetoketjun voiteluaineen ja Ursuit putkihuivin 24x 47cm kaksikerroksinen,sekä kätevän kondura kankaisen säilytyslaukun josta löytyy puvun sarjanumero.

Saatavuus: Varastossa, valmiina toimitukseen

Tuotteen nimi Hinta Kpl
Ursuit MPS kuivapuku # M
519,00 €
Ursuit MPS kuivapuku # L
519,00 €
Ursuit MPS kuivapuku # XL
519,00 €

Loppu varastosta

Ursuit MPS kuivapuku # S ja XXL Tilaustuote toimitus n 10 vrk
519,00 €

Toimituskulut 1,50 - 1,90 /tilaus

Tilaus postiin samana päivänä

2 - 5% bonusetu asiakkaille

Tuoteseloste

Yksityiskohdat

Ursuit MPS kuivapuku ( multi purpose suit 5113) on erittäin kevyt uloimman vaatekerroksen alle puettava kuivapuku. Täysin vesitiiviin ja hengittävän Gore-Tex® -kankaan ansiosta puku pitää alusvaatetuksen kuivana myös käytettäessä hengittämätöntä päällysvaatetta. Ursuit MPS -pukua käytetään erityisesti tilanteissa, joissa päälivaatetusta joudutaan vaihtamaan vallitsevien olosuhteiden mukaan. Juuri siitä syystä MPS soveltuu kaikenlaiseen veneilyyn, kalastukseen, melontaan sekä esimerkiksi myös retkiluisteluun. Puvun saumaus on tehty kaksoisommel tekniikalla, jonka ansiosta sauma ei kuluessaan aukea. Sisäpuoliset 100% tiiviit saumat on kuumailmateipattu ja erikoisvahvistettu.MPS puvussa on kiinteät, 100% vesitiiviit sukat. Erittäin kevyt kaksilukkoinen PU-kuivaketju. Puku toimitetaan kantokassissa.

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja Ei

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Olet arvostelemassa tuotetta: Ursuit MPS kuivapuku S-XXL + lisät

Tuotteeseen liittyvät sanat

Tuotteeseen liittyvät sanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi sanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.